Skip to content

Ledger Nano S Suomi: Hinta Verkkokauppa

December 31, 2017

SUOSITTELEMME: Osta Ledger Nano S Suomi vain VIRALLISELTA sivustolta (KLIKKAA TÄSTÄ) turvallisuussyistä. Ledger Nano S Verkkokauppa.

Ledger Nano S Hinta

Jos ostat Ledger Nano S:n Amazonista tai muilta samankaltaisilta sivustoilta, on olemassa mahdollisuus, että laitetta on peukaloitu.

KATSO HINNAT >

Ledger Nano S Verkkokauppa

Ledger Nano S Suomi: n Ostamisopas ja Arvio

Edullisuus on epäilemättä Ledger Nano S:n vahvin myyntivaltti. Vaikka markkinoilla on halvempia elektronisia lompakoita, niissä ei yleensä ole näyttöä eikä varsinkaan sellaista tukea mitä Ledger Nano S tarjoaa.

Koko (suurinpiirtein samankokoinen kuin taitettava USB-tikku) on myös yksi Ledger Nano S:n vahvuuksista. Sen voi helposti sujauttaa taskuun tai säilyttää laukun taskussa, ja näin voit aina pitää mukanasi tietoturvasuojattua yksityistä avainta mihin ikinä menetkin.

Ledger Nano S tukee myös muita kryptovaluuttoja, kuten Ethereumia, Ripplea ja Dashia. Toisin kuin monien muiden elektronisten lompakoiden kanssa, sinun ei tarvitse ostaa useaa eri laitetta, koska voit käsitellä useimmin käyttämiäsi kryptovaluuttoja yhdellä laitteella.

https://medium.com/media/5c90b9eb3f61e852a57de76e18462f5a/href

KATSO HINNAT >

Laitteen Käyttöönotto — Ota laite pakkauksesta

Laita se päälle

Voit navigoida laitteen näytöllä käyttäen oikeaa ja vasenta näppäintä, edeten kohtaan ‘set up as new device’.

Sinulta kysytään pin-koodia. Käytä oikeaa ja vasenta näppäintä valitaksesi numerot. Älä valitse helposti arvattavaa numeroyhdistelmää, kuten 000000

Tässä vaiheessa Ledger Nano S antaa sinulle 20:n sanan mittaisen palautuskoodin. Kirjoita se ehdottomasti ylös ja säilytä sitä turvallisessa paikassa, jotta et varmasti hukkaisi sitä! Laatikon mukana tulee pieni lappu, johon voit kirjoittaa koodin. Tarvitset palautuskoodia, jos laitteesi menee hukkaan tai varastetaan.

Ledger Nano S kysyy sinua vahvistamaan koodin sisältämän sanajärjestyksen. Liitä laitteesi tietokoneeseen ja lataa Chrome-laajennus Ledgerin virallisilta nettisivuilta.’ Jos laitteesi on liitettynä, se synkronoi Chrome-laajennuksen kanssa ja olet valmis lähettämään ja vastaanottamaan Bitcoinia (tai muita tuettuja kryptovaluuttoja). Ledger Nano S Verkkokauppa.

Käyttöohjeet

Kuten kaikkien elektronisten lompakoiden kanssa, voit vastaanottaa rahansiirtoja ilman, että laite on liitettynä tietokoneeseen. Jos kuitenkin haluat lähettää Bitcoinia, tulee laitteesi olla kytkettynä tietokoneeseen. Näin on sen takia, koska sinun tulee käyttää yksityistä avaintasi kirjataksesi rahansiirron, ja koska yksityinen avaimesi on laitteellasi, tapahtumaa ei voida suorittaa ilman, että Chrome-laajennuksella on yhteys Ledger-lompakkoon USB:n kautta. Ledger Nano S Suomi.

On myös hyvä mainita, että laitteen liittäminen tietokoneeseen on tarpeellista myös silloin, kun haluat päivittää laitteen ohjelmiston. Muulloin laitteesi ei tarvitse olla kytkettynä.

Ledger Nano S Suom iPakkaus

Elektroninen lompakko Ledger Nano S on saatavissa perinteisessä suorakulmion muotoisessa pahvipakkauksessa. Esteettisesti pakkauksen ulkomuoto on laadukas. Pakkauksessa on Ledgerin tapaan väärinkäytön suojaus, joka ehkäisee suurimman osan ulkopuolisten hyökkäysyrityksistä. Laatikossa on vain yksi muovinen osa laatikon päällä, siinä missä Trezorissa on kaksi; laatikon ylä- ja alapuolella.

Yhteensopivuus

Ehkäpä yksi Ledger Nano S:n parhaista ominaisuuksista on se, että se on yhteensopiva kaikkien tunnetuimpien käyttöjärjestelmien sekä Androidin ja jopa iOS -laitteiden kanssa. Tietokoneet voivat kommunikoida laitteen kanssa Chrome-laajennuksen kautta, siinä missä Android- ja Apple-puhelimille on räätälöityjä, lompakon hallintaan keskittyviä sovelluksia.

Ledger Nano S Hinta

Ledger Nano S hinta, 58 euroa, on verrattain alempi kuin Trezorin. Tämä on loogista, koska Ledgerissä on minimaalinen suunnittelu, jossa ei ole käytetty erityistä keskusprosessoria tai graafista näyttöä. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että hinta on yhdenmukainen Ledger-brändin nimen ja merkin tuotteiden maineen kanssa.

Tekniset tiedot — Laitteen suunnittelun filosofia

Ledger Nano S:n suunnittelun lähtökohtana on keskittyä olennaiseen ja poistaa turhat ominaisuudet. Tämä näkyy laitteen suunnittelun yksityiskohdissa. Ensinnäkin laitteen sisältämä siru on tehty niin omavaraiseksi kuin mahdollista — sen ei siis ole tarkoitus olla minitietokone, jota markkinoidaan Bitcoinlompakkona. Siru on suunniteltu erityisesti Bitcoinia ajatellen. Kuten tietoturvallisuudessa yleensä, mitä vähemmän ominaisuuksia laitteessa on, sitä helpompi sen käyttö on tehdä turvalliseksi. Tämän suunnittelufilosofian ansiosta Ledger Nano S:n avulla Bitcoinin turvallinen säilytys on huomattavasti helpompaa kuin useimmilla muilla elektronisilla lompakoilla.

SUOSITTELEMME: Osta Ledger Nano S vain VIRALLISELTA sivustolta (KLIKKAA TÄSTÄ) turvallisuussyistä.

Ledger Nano S Verkkokauppa


Source link